Iedereen wereldburger?

Iedereen wereldburger?

05/01/2017
De consumptie van ‘ethnic food’ zit in de lift.
De wereld is een dorp en de consument reist naar alle uithoeken van de wereld. Eens terug thuis gaat de consument in de supermarkt op zoek naar de typische producten waarmee hij in aanraking kwam tijdens de vakantie. Tevens
is er de grote toestroom aan immigranten die eveneens in de supermarkten producten uit hun thuisland willen aankopen. De
wereldkeukenrayon groeit!

Bij CBG beschikken we over een ruim assortiment aan 'ethnic brands', zoals Go-Tan, Yutaka, Ferrer, Dalla Costa, Filippo Berio, Mardel, Autentica Trattoria en Polenghi.
1 op de 3 belgen wokt wekelijks

1 op de 3 belgen wokt wekelijks

30/11/2016
Aziatische voeding wint nog steeds aan populariteit. Steeds meer Belgen maken in het oosterse rayon hun keuze, omdat ze vaker op zoek zijn naar natuurlijke producten die gemakkelijk klaar te maken zijn. Met de wokpan op het vuur is een
lekkere en gezonde maaltijd in no time een feit.
Vanuit die gedachte en liefde voor lekker eten vernieuwde de wokspecialist haar assortiment woksauzen en introduceerde
de ‘Go-Tan Asian Naturals Wok Sauces’: woksauzen  die geen conserveermiddelen, geen toegevoegde smaakversterkers, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen gemodificeerd zetmeel bevatten.
Maar natuurlijk wél boordevol smaak zitten!
De Go-Tan Asian Naturals Wok Sauces zijn verkrijgbaar in 8 verschillende smaken: Mild Curry, Red Curry, Teriyaki, Black Bean, Chilli Garlic, Ketjap Sesam, Lemongrass en Sweet & Sour.
Wokken doe je met Go-Tan

Wokken doe je met Go-Tan

29/11/2016
Met het nieuwe gamma wokproducten van Go-Tan wordt het bereiden van Aziatische gerechten kinderspel!

Télé DH Magazine (La Dernière Heure), 19 november 2016
Pizza met Peppe

Pizza met Peppe

29/11/2016
Het geheim van een goeie pizza bestaat uit een bodem met perfecte korst, de juiste hoeveelheid lekkere tomatencoulis en de inventiviteit van de pizzaiolo, die met de juiste producten een lekkere topping weet te maken.
Peppe Giacomazza van restaurant La Botte werkte vijf verrassende pizza’s uit voor Culinaire Ambiance, met Elvea natuurlijk.
Culinaire Ambiance, december 2016
Tomaten in alle vormen

Tomaten in alle vormen

26/10/2016
Geen keuken is compleet zonder enkele kruidige blikken gepelde tomaten, handige brikjes tomatenpulp en een heleboel flessen onmisbare passata in de voorraadkast.
Deze smaakdragende ingrediënten kunnen in geen tijd dienen om een lekker en comfortabel gerecht op tafel te zetten.

Made by Wout, met Elvea natuurlijk!


Culinaire Ambiance, oktober 2016