Elvea brings trust to your dinner guests

Elvea brings trust to your dinner guests

07/02/2022
Eén van de kernwaarden van Elvea is: “The most precious moments are spent at dinner with family and friends.” Elvea wil graag deze liefde voor lekker eten, die bij zoveel gezinnen dagdagelijks op tafel wordt gezet, verder verspreiden naar de horeca. Om deze reden heeft Elvea haar geliefde Passata getransformeerd naar een groot formaat van 2500g, specifiek bedoeld voor food service.

Elvea Gran Cucina Passata is net zoals alle andere Elvea producten 'cento per cento naturale', 100% Natuurlijk dus en bevat bovendien geen toegevoegde suikers en zout. Daarenboven zijn er 4,25Kg verse tomaten nodig voor 2550g passata te verkrijgen. Marktonderzoek toonde aan dat Belgische gezinnen de voorkeur geven aan Elvea om heerlijke maaltijden op basis van tomaten te bereiden voor hun familie en vrienden. Vanaf vandaag kan de food service sector deze liefde dus ook doorgeven via “Elvea Gran Cucina Passata” aan hun hospitality partners.

Een andere kernwaarde van Elvea is consistentie. Het is niet omdat een product in een groter formaat beschikbaar is, dat de kwaliteit daarom van mindere waarde is. Van 70g tot 10Kg het grootste formaat van de Gran Cucina-reeks, Elvea zorgt ervoor dat elke verpakking eenzelfde kwaliteit bevat.

Voor meer informatie over de Passata 2500 gr, contacteer ben.gastmans@cbg.be.