Stay Strong

Stay Strong

07/05/2020
Het team CBG dankt iedereen voor hun inzet gedurende deze uitdagende periode.

Ons geheime ingrediënt is immers “dankbaarheid”: voor de natuur, onze landbouwers en de consument.

Zo zorgen wij samen met u voor een duurzame samenleving.

Stay safe, stay strong.

Team CBG.


Elvea pakt uit met een BIO gamma

Elvea pakt uit met een BIO gamma

12/06/2019
ELVEA BIO* maakt zijn intrede met de Bio Passata (gezeefde tomaten) en Bio Cubes. Door de biologische landbouw kan ELVEA nu nog meer streven naar duurzaamheid en gezonde voeding.
 
100% BIO EN NATUURLIJK

Zoals alle andere ELVEA-producten zijn ook de Bio Passata & Bio Cubes 100% natuurlijk: vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en GMO’s (genetisch gemodificeerde bestanddelen). Tevens is het volledige gamma gluten- en lactosevrij en vegan-friendly. Bovendien bevatten de Elvea BIO Passata & Cubes geen toegevoegde suikers of zout.

ELVEA passata BIO is verkrijgbaar is een flesje van 340g.
ELVEA cubes BIO zijn verkrijgbaar in een verpakking van 2x400g.
Deze handige formaten zijn speciaal afgestemd op de noden van de huidige consument en gezinssamenstelling.

De eerste producten binnen het biologische gamma zijn reeds verkrijgbaar in uw winkelpunt (Carrefour, Delhaize, Makro en Match).


*CONTROLE CERTISYS BE-BIO-01
The story behind the Elvea commercial

The story behind the Elvea commercial

07/06/2019
Credits : Enrico Mazzanti (regiseur), Intracto (strategic partner) en Latcho Drom (productie)
Elvea anno 2019 = 100% natuurlijk + 100% transparant

Elvea anno 2019 = 100% natuurlijk + 100% transparant

12/03/2019
Sinds1 januari 2019 bevat elke Elvea verpakking meer informatie.
Naast de Nutri-Score geeft een FreeFrom.iDcard de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten weer.
 

100% naturale
Het volledige Elvea-gamma is sinds de oprichting in 1885 ‘100% Naturale’.Dat wil zeggen dat alle Elvea-producten volledig vrij zijn van bewaarmiddelen, kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en GMO’s (genetisch gemodificeerde bestanddelen). Bovendien is het volledige gamma gluten- en lactosevrij, alsook geschikt voor een vegan dieet!

100% transparantie
Als puur, authentiek en gezond merk engageert Elvea zich om deze 100% natuurlijk-boodschap op een transparante manier aan de consument te communiceren. Zo wordt ook een Nutri-Score aan de producten toegekend. Dit scoresysteem, dat in 2016 werd ingevoerd in Frankrijk en in augustus 2018 als richtlijn van kracht ging in België, maakt het voor de consument eenvoudig om gezonde producten in één oogopslag te herkennen.
De score van het product wordt weergegeven aan de hand van vijf letters en bijhorende kleuren van A (de beste score met een groene kleur) tot E (de slechtste score met een rode kleur). 44 van de 45 producten uit het gamma van Elvea beschikken over een Nutri-Score A (= geschikt om dagelijks te gebruiken in een evenwichtig en gezond voedingspatroon). Enkel de Pomo e Legumi kreeg een score C toegekend.
Elvea wint Superior Taste Award

Elvea wint Superior Taste Award

31/05/2016
Elvea Selezione del maestro valt in de prijzen!

De rode Datterini tomaten, de gele Datterini tomaten én de passata van Datterini tomaten kregen de Superior Taste Award toegekend en werden elk bekroond met 2 gouden sterren.
 
Deze award is een unieke internationale erkenning, en wordt ook wel de ‘Michelin Gids voor Food’ genoemd. In meer dan 120 landen wordt er deelgenomen aan de Superior Taste Award.
 
De producten worden sensorisch geanalyseerd, namelijk op hun specifieke eigenschappen blind getest, met nadruk op de intenstiteit van het smaakgenot. Deze testen worden uitgevoerd door 120 gerenommeerde chefs en smaakexperts en gaan door in het iTQI (International Taste & Quality Institute) in Brussel.