De Warmste Week 2022

De Warmste Week 2022

23/12/2022
Samen vlammen tegen kansarmoede

Op vrijdag 16 december 2022 organiseerden we een gezellig samenzijn met de collega's ten voordele van De Warmste Week. Het thema dit jaar was kansarmoede. Met het verzamelde bedrag van € 1226 hopen we bij te dragen aan een mooiere en betere toekomst voor iedereen. Wist u dat 1 op de 8 Vlamingen in kansarmoede wordt geboren?

May all what’s good be our target for 2023!
Elvea brings trust to your dinner guests

Elvea brings trust to your dinner guests

07/02/2022
Eén van de kernwaarden van Elvea is: “The most precious moments are spent at dinner with family and friends.” Elvea wil graag deze liefde voor lekker eten, die bij zoveel gezinnen dagdagelijks op tafel wordt gezet, verder verspreiden naar de horeca. Om deze reden heeft Elvea haar geliefde Passata getransformeerd naar een groot formaat van 2500g, specifiek bedoeld voor food service.

Elvea Gran Cucina Passata is net zoals alle andere Elvea producten 'cento per cento naturale', 100% Natuurlijk dus en bevat bovendien geen toegevoegde suikers en zout. Daarenboven zijn er 4,25Kg verse tomaten nodig voor 2550g passata te verkrijgen. Marktonderzoek toonde aan dat Belgische gezinnen de voorkeur geven aan Elvea om heerlijke maaltijden op basis van tomaten te bereiden voor hun familie en vrienden. Vanaf vandaag kan de food service sector deze liefde dus ook doorgeven via “Elvea Gran Cucina Passata” aan hun hospitality partners.

Een andere kernwaarde van Elvea is consistentie. Het is niet omdat een product in een groter formaat beschikbaar is, dat de kwaliteit daarom van mindere waarde is. Van 70g tot 10Kg het grootste formaat van de Gran Cucina-reeks, Elvea zorgt ervoor dat elke verpakking eenzelfde kwaliteit bevat.

Voor meer informatie over de Passata 2500 gr, contacteer ben.gastmans@cbg.be.
Cocagne wilde tonijn MSC

Cocagne wilde tonijn MSC

01/04/2021
Cocagne wilde Tonijn  werd duurzaam gevangen en draagt het MSC keurmerk. MSC of Marine Stewardship Council is een internationale non-profitorganisatie die werd opgericht om overbevissing aan te pakken.
MSC erkent en beloont de inspanningen van visserijen om onze oceanen en de daarin levende vis, schaal- en schelpdieren voor de toekomst veilig te stellen. Met het MSC label weet u zeker dat de vis duurzaam gevangen werd.

Met Cocagne wilde tonijn maak je de lekkerste recepten in een handomdraai. Lekker, makkelijk, gezond en duurzaam !
Kook gezond in een second dankzij de nieuwe pastasauzen van Elvea

Kook gezond in een second dankzij de nieuwe pastasauzen van Elvea

01/04/2021
Elvea maakt je het leven met plezier een stuk makkelijker door je drie kant-en-klare pastasauzen aan te bieden, die

100% natuurlijk zijn: ze bevatten géén bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, smaakversterkers of kleurstoffen. Bovendien zijn ze glutenvrij én vegan.
- een nutri-score A hebben: de gezondste pastasauzen die je in de winkel kan vinden.

Pastasaus Tradizionale, Basilico of Arrabbiata, welke verkies jij?
Stay Strong

Stay Strong

07/05/2020
Het team CBG dankt iedereen voor hun inzet gedurende deze uitdagende periode.

Ons geheime ingrediënt is immers “dankbaarheid”: voor de natuur, onze landbouwers en de consument.

Zo zorgen wij samen met u voor een duurzame samenleving.

Stay safe, stay strong.

Team CBG.