Elvea anno 2019 = 100% natuurlijk + 100% transparant

Elvea anno 2019 = 100% natuurlijk + 100% transparant

12/03/2019
Sinds1 januari 2019 bevat elke Elvea verpakking meer informatie.
Naast de Nutri-Score geeft een FreeFrom.iDcard de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten weer.
 

100% naturale
Het volledige Elvea-gamma is sinds de oprichting in 1885 ‘100% Naturale’.Dat wil zeggen dat alle Elvea-producten volledig vrij zijn van bewaarmiddelen, kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en GMO’s (genetisch gemodificeerde bestanddelen). Bovendien is het volledige gamma gluten- en lactosevrij, alsook geschikt voor een vegan dieet!

100% transparantie
Als puur, authentiek en gezond merk engageert Elvea zich om deze 100% natuurlijk-boodschap op een transparante manier aan de consument te communiceren. Zo wordt ook een Nutri-Score aan de producten toegekend. Dit scoresysteem, dat in 2016 werd ingevoerd in Frankrijk en in augustus 2018 als richtlijn van kracht ging in België, maakt het voor de consument eenvoudig om gezonde producten in één oogopslag te herkennen.
De score van het product wordt weergegeven aan de hand van vijf letters en bijhorende kleuren van A (de beste score met een groene kleur) tot E (de slechtste score met een rode kleur). 44 van de 45 producten uit het gamma van Elvea beschikken over een Nutri-Score A (= geschikt om dagelijks te gebruiken in een evenwichtig en gezond voedingspatroon). Enkel de Pomo e Legumi kreeg een score C toegekend.
Elvea wint Superior Taste Award

Elvea wint Superior Taste Award

31/05/2016
Elvea Selezione del maestro valt in de prijzen!

De rode Datterini tomaten, de gele Datterini tomaten én de passata van Datterini tomaten kregen de Superior Taste Award toegekend en werden elk bekroond met 2 gouden sterren.
 
Deze award is een unieke internationale erkenning, en wordt ook wel de ‘Michelin Gids voor Food’ genoemd. In meer dan 120 landen wordt er deelgenomen aan de Superior Taste Award.
 
De producten worden sensorisch geanalyseerd, namelijk op hun specifieke eigenschappen blind getest, met nadruk op de intenstiteit van het smaakgenot. Deze testen worden uitgevoerd door 120 gerenommeerde chefs en smaakexperts en gaan door in het iTQI (International Taste & Quality Institute) in Brussel.
Elvea Boutique

Elvea Boutique

04/12/2015
Welkom in dé exclusieve Elvea Boutique!

Elvea is 130 jaar en viert dit met dé exclusieve Elvea Boutique in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Van 1 december 2015 t.e.m. 28 februari 2016 vind je ons in het midden van het wondermooie shoppingcenter. Je kan er het volledige Elvea gamma ontdekken, inclusief ons exclusieve gamma Selezione del Maestro - al dan niet in een leuke X-Mas gift box of andere geschenkverpakkingen.

We bieden er ook tal van nevenproducten aan zoals onze bekende Elvea bamboe snijplanken van Point-Virgule, de Njam!-dvd 'Passie voor tomaat', de Elvea verjaardagskalender, ...

Tot dan!

Shopping Stadsfeestzaal
meir 78, 2000 Antwerpen
Ma-Zat: 10u00 tot 18u30
Zondagsopeningen:
12u00 tot 18u00 op
6/12, 13/12, 20/12, 03/01 & 07/02
Target Kip wint  iTQi Award

Target Kip wint iTQi Award

05/06/2015
Het Internationaal Taste & Quality Institute - iTQi - gevestigd in Brussel, is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken.

Om voeding en drank te beoordelen, werkt iTQi nauw samen met vermaarde chefs, sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommelierorganisaties.

Target Kip werd getest door het iTQi en kreeg de Superior Taste Award toegekend en een score van 83,8/100.

De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning, gebaseerd op blinde testen die uitgevoerd worden door geronommeerde chefs en sommeliers die opinieleiders voor de consumenten op gebied van smaak zijn.  

NIEUW - ELVEA Cubetti Puttanesca

NIEUW - ELVEA Cubetti Puttanesca

06/01/2015

Pasta houdt van Cubetti en wie pastagerecht zegt, komt al snel, na bolognaise, arrabbiata en carbonara, uit bij 'Pasta alla Puttanesca'. Pasta alla Puttanesca is een typische pastaschotel uit Napels die iets wat zoutig smaakt, dit door de toegevoegde olijven en kappertjes.
Met Elvea Cubetti Puttanesca heeft u het zo op tafel staan, eventueel nog af te werken met ansjovis.